.
Ta strona używa cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję

Loading...


Szukaj Menu
A A A wysoki kontrast: A A

Portal Promocji Eksportu



Regulacje prawne dotyczące otwarcia zakładu piekarniczego w USA

Wyślij Drukuj Pobierz dodał: WPHI Nowy Jork | 2018-02-23 19:16:22
analiza, porady, piekarnia, branża spożywcza, usa, stany zjednoczone, chleb


Raport ma na celu przybliżenie polskim producentom potencjalnie zainteresowanym eksportem swoich produktów do Stanów Zjednoczonych lub rozpoczęciem produkcji na terenie Stanów Zjednoczonych, barier związanych z wejściem na rynek spożywczy w Stanach Zjednoczonych.

 

Zachęcamy do zapoznania się z analizą: 

PPE_PL_Regulacje prawne dotyczace otwarcia zakladu piekarniczego w USA.pdf