Ta strona używa cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję

Loading...


Szukaj Menu
A A A wysoki kontrast: A A

Portal Promocji Eksportu



    Poniedziałek, 14 września / Zasady i regulacje dotyczące znakowania żywności organicznej i naturalnej na rynku USA

    Wyślij Drukuj Pobierz dodał: Krzysztof Kuciński | 2016-01-13 13:31:42
    usa, stany zjednoczone, żywność, żywność naturalna, żywność organiczna

    Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Konsulatu Generalnego RP w Nowym Jorku zaprasza polskich eksporterów żywności do udziału w webinarium poświęconym kwestiom związanym ze znakowaniem żywności organicznej i naturalnej na rynku USA. Czym według prawa różni się żywność organiczna od naturalnej i w jaki sposób przekłada się to na przygotowanie etykiety produktu spożywczego przeznaczonego do sprzedaży w USA? Na te i inne pytania odpowie (w języku angielskim) 14 września o godz. 16:00 czasu środkowoeuropejskiego letniego (CEST) Leah A. Brndjar, prawnik Goldberg Segala, specjalizująca się w amerykańskim prawie żywnościowym.

    Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Konsulatu Generalnego RP w Nowym Jorku zaprasza polskich eksporterów żywności do udziału w webinarium poświęconym kwestiom związanym ze znakowaniem żywności organicznej i naturalnej na rynku USA. Czym według prawa różni się żywność organiczna od naturalnej i w jaki sposób przekłada się to na przygotowanie etykiety produktu spożywczego przeznaczonego do sprzedaży w USA? Na te i inne pytania odpowie (w języku angielskim) 14 września o godz. 16:00 czasu środkowoeuropejskiego letniego (CEST) Leah A. Brndjar, prawnik Goldberg Segala, specjalizująca się w amerykańskim prawie żywnościowym.

    By wziąć udział w webinarium, należy zarejestrować się pod poniższym linkiem:

    https://attendee.gotowebinar.com/register/8035343495056163330

    O ekspercie:

    http://www.goldbergsegalla.com/attorneys/leah-brndjar

     

    Serdecznie zapraszamy!